Gizlilik Bildirgesi

Bilgilendirme
Değerli Site Ziyaretçilerimiz, Müşterilerimiz, Üyelerimiz,
Gizlilik Kurallarımız, İletişimler, Site Kullanım Şartları ve Kişisel Verilerinizin İşlenmesi ile ilgili uygulamalarımız ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamındaki haklarınız hususunda sizleri bilgilendirmek isteriz.

Şirketimiz M.I.L. TASARIM-NIGAR BILGEN (bundan böyle kısaca Şirketimiz diye anılacaktır ve www.madeinlove.com.tr Sitemizde (varsa mobil uygulaması dahil), ziyaretçi-üye-müşteri (bundan böyle kısaca Ziyaretçi(ler) diye anılacaktır) bilgilerinin gizliliği, kişisel verilerin (bilgilerin) korunması, saklanması, işlenmesi-kullanımı-imhası, ticari elektronik iletişimler ve diğer hususlarda, aşağıda cari esasları belirtilen Gizlilik Kuralları-Politikası ve Uygulama-Kullanım Şartları geçerlidir.

Gizlilik Bildirgesi
Bilgilerin Korunması
Ziyaretçiler tarafından verilen ve taraflarından edinilen bilgilerin ve işlemlerinin güvenliği için gerekli önlemler bilgi ve işlemin mahiyetine göre Şirketimiz veya ilgili kuruluşça sistemlerde ve internet altyapısında, teknolojik imkanlar ve maliyet unsurları dahilinde, uygun teknik ve idari yöntemler ile alınmıştır.
Sitemizi kullanımlarınızda (varsa) tüm kredi kartı işlemleri ve onayları Şirketimiz'den bağımsız olarak ilgili Banka veya Kart Kuruluşlarınca online olarak aranızda gerçekleştirilmekte olup Kredi kartı "şifresi" gibi bilgiler Şirketimiz tarafından görülmez ve kaydedilmez.
Sitemize üyelik, (varsa) ürün/hizmet satın alma ve bilgi güncelleme amaçlı girilen bilgiler, keza kredi kartı ve banka kartlarına ait gizli bilgiler, diğer internet kullanıcıları tarafından görüntülenemez.

Sitemiz madeinlove.com.tr, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb…) sizlerden talep etmektedir. Şirketimiz bilgisayarlarında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında sadece Şirketimiz bünyesinde kullanılmaktadır. Bunun dışında Şirketimizin, tarafınızca siteye ya da mobil uygulamaya kayıt formunda yazılmış olan veya daha sonra tarafınızca güncellenen adres, e-posta adresi, sabit ve mobil telefon hatları ve diğer iletişim bilgileriniz üzerinden mektup, e-posta, SMS, telefon görüşmesi ve diğer yollarla iletişim, pazarlama, reklam, tanıtım, bildirim ve diğer amaçlarla tarafınıza ulaşma hakkı bulunmaktadır. Tarafınızca, işbu gizlilik bildirgesini ve üyelik sözleşmesini kabul etmekle aksine bir yazılı bildiriminiz olmadığı müddetçe Şirketimizin tarafınıza yönelik yukarıda belirtilen iletişim faaliyetlerinde bulunabileceğini kabul ve beyan etmektesiniz. Tarafınız, işbu Sözleşmeyi ve gizlilik bildirgesini onaylayarak, Şirketimiz ile paylaşmış olduğunuz tüm bilgilerin şahsınıza ait olduğunu ve bu bilgilerin, satış ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülebilmesi amacıyla ve her türlü iletişim aracına uygun bildiriminin sağlanması için Şirketimiz ve bünyesindeki diğer tüzel kişiler ile de paylaşılabileceğine onay vermektesiniz.

Şirketimiz, üyelik formlarından topladığı bilgileri, tarafınızın haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, yukarıda belirtilen durumlar haricinde üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.
madeinlove.com.tr, e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği kişisel bilgilerin haricinde site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır. Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, madeinlove.com.tr müşterilerine daha özel ve etkin bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla Şirketimiz ve iş ortakları ile paylaşılabilmektedir.

Cevaplanması bütünüyle kullanıcının tercihine bırakılmış anket sorularının analiz ve yorumlanması ise, yine yukarıda belirtilen etik çerçevelerle sınırlı olmak kaydıyla istatistiksel veriler olarak üçüncü şahıs ve kurumlarla paylaşılabilmektedir.

Şirketimiz ve/veya çalıştığımız markalar tarafından analiz edilerek size özel reklam, kampanya ve diğer faydaların sunulması, izin tercihleriniz doğrultusunda ticari elektronik ileti gönderilebilmesi, posta iletilmesi, anket ve tele satış uygulamaları, bir takım kullanım verilerinizin raporlanması ve değerlendirilmesi , istatistiki analizler yapılması, Şirketimizin ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini, ticari, ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması ile Şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla üye işyerlerimize, iş ortaklarımıza, çalıştığımız markalara, hissedarlarımıza, kanunen yetkili kamu kurumu ve özel kişilere , KVKK'nın 8. Ve 9. Maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir. Kişisel verileriniz gerekli güvenlik önlemlerinin alınması ile yukarıda bahsedilen amaçların gerçekleştirilmesi için yurtiçinde tutulabileceği gibi yurtdışına da aktarılabilecektir.


Kişisel verileriniz, yürürlükteki mevzuata uygun şekilde; Şirketimiz, Ortaklarımız, Grup Şirketlerimiz, iştiraklerimiz, şube ve irtibat bürolarımız, iş birliği yaptığımız ya da sözleşme ilişkisi bulunan çözüm ortaklarımız, markalarımız gibi kanallar aracılığıyla sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda toplanabilir, bilgileriniz bu 3.şahıs firmalarca da mevzuata aykırı olmamak şartıyla işlenebilir. Bu konuda onay vermemeniz durumunda bunu her an bildirebilirsiniz; biz de bilgilerinizi gerektiği şekilde erişime kapalı tutarız. Ancak bunu kabul etmemeniz bazı durumlarda hizmetlerimizde işlevlerin kısıtlanmasına yol açabilir.

Kişisel Verilerin Korunması
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") uyarınca, gerçek bir kişinin kimliğini belirli ya da belirlenebilir bir hale getirmeye yarayan her türlü bilgi kişisel veri kapsamındadır. Şirketimiz nezdindeki kişisel verileriniz aşağıda açıklanan işlenme amaçları, hukuki nedenleri, toplanma yöntemleri, kimlere ve hangi amaçlarla aktarılabileceği ve gerek bunlara bağlı gerekse bunlardan bağımsız olarak KVKK kapsamında size tanınan haklara ilişkin olarak sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

Kişisel verilerin toplanmasına ilişkin yöntemler ve Hukuki Sebebi
Şirketimiz tarafından veri sorumlusu sıfatı ile, internet sitesi, mobil uygulamalar, çağrı merkezi, mağazalar, sosyal medya mecraları, doğrudan veya yetkilendirilmiş iletişim kanalları ve fiziki kanallar gibi farklı kanallarda icra edilen üretim ve tadilat süreçlerindeki yöntemlerle; bu kanalları kullanarak sizlere kaliteli hizmetlerimizi sunmak ve bu çerçevede iş ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek noktasında uygulama imkanı bulan ilgili mevzuat, sözleşme, talep, ticari teamül ve dürüstlük kurallarına uygun olarak ortaya çıkan ve icra edilen sözlü, yazılı ya da elektronik yöntemlerle kişisel verileriniz toplanmaktadır.
Bu kapsamda kişisel verileriniz, Şirketimiz veya Şirketimiz adına veri işleyen gerçek ya da tüzel kişiler tarafından, sayılanlarla sınırlı olmamak üzere, yazılı veya elektronik olarak, aşağıda belirtilen yöntemlerle toplanabilir;

Elektronik ya da fiziki olarak doldurduğunuz üyelik formu,
İnternet sitelerimize üyelik veya giriş sırasında üye girişi yapmanızı sağlayan sosyal ağlar,
İnternet sitelerimiz veya üçüncü kişilere ait internet sitelerinde yer alan, bizimle iletişime geçmek üzere doldurduğunuz iletişim formları,
Çevirim içi alışveriş uygulamaları, sizi tanımak için kullanılan çerezler (cookies), mobil uygulamalarımız,
Şirketimiz ile imzalamış olduğunuz muhtelif sözleşmeler ile Şirketimize göndermiş olduğunuz her türlü elektronik postalar, talepler, iş emirleri, faks ve mektuplar,
Şirketimiz adına veri işleyen yahut üyelik programı sürecinin herhangi bir safhasında şirketimize destek veren üçüncü kişi firma(lar),
Çalışanlarımız, dijital pazarlama ve çağrı merkezi dâhil olmak üzere müşteri hizmetleri kanallarımız,
Sosyal medya kanalları, Google vb. arama motorlarının kullanımı,
Üyelik sözleşmeleri ve sair diğer sözleşmeler, kampanyalar, başvurular, formlar, teklifler,
Bayilerimiz, franchise'larımız ve diğer satış ağı.

Yukarıda anılan yöntemler uyarınca kişisel verileriniz, tarafınızla sözleşme kurulması durumunda sözleşmenin kurulması ve devamında sözleşmenin ifası amacıyla gerekli olan verileriniz KVKK m.5/2(c) bendinde yer alan "Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması" istisnasına dayalı olarak açık rızanız olmaksızın yalnızca işbu aydınlatma metninde dayalı olarak işlenecektir.
Tarafınızla Şirketimiz arasında sözleşmenin kurulması veya ifası amacıyla gerekli olan kişisel verilerinizin haricindeki tüm kişisel verileriniz ise işbu metni okumanızı müteakip açık rıza vermeniz halinde açık rızanıza dayalı olarak işlenecektir. Tarafınızla sözleşme kurulması sırasında veya devamında sözleşmenin ifası için gerekli olan kişisel verilerinizin haricindeki bu kişisel verilerinizin işlenmesine açık rıza vermeme hakkınız olduğunu, tarafınızla sözleşme kurulması veya ürün satın almanız için bu açık rızanın bir ön şart olmadığını belirtmek isteriz.
Kişisel verilerin işlenmesi ve işleme amaçları

Şirketimiz, yukarıda sayılan yöntemlerle toplanacak kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verileriniz tamamen veya kısmen elde edilebilir, kaydedilebilir, saklanabilir, depolanabilir, değiştirilebilir, güncellenebilir, periyodik olarak kontrol edilebilir, yeniden düzenlenebilir, sınıflandırılabilir, işlendikleri amaç için gerekli olan ya da ilgili kanunda öngörülen süre kadar muhafaza edilebilir, aşağıda detaylı olarak belirtilen 3.kişilerle paylaşılabilir/devredilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde yurtdışına aktarılabilir.
Şirketimiz müşterilerinin markalarımızın hizmetlerinden faydalanabilmesi ticari ve pazarlama stratejilerimizi belirlemek, geliştirmek amacı ile kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizleri daha iyi tanıyarak ihtiyaçlarınız doğrultusunda hizmet vermek, satış, pazarlama, reklam ve tanıtım faaliyetlerimizin yürütülmesinde öncülük etmeniz, satış ve pazarlama faaliyetleri için yapılacak analizler ve profilleme çalışmalarını yapabilmemiz, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, Şirketimiz ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla ve her halükarda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak kişisel verilerinizi işleyebileceğimizi bilginize sunarız.

Kişisel Verilerin 3. Kişilere ve Yurtdışına Aktarılması
Şirketimiz, söz konusu kişisel verilerinizi KVKK'da ve ilgili mevzuatta belirtilen güvenlik ve gizlilik esasları çerçevesinde yeterli önlemler alınmak kaydıyla yurt içinde ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması kaydıyla yurt dışında, Şirket faaliyetlerinin yürütülmesi, veri sahipleri ile müşterilerimiz arasındaki iş ilişkisinin sağlanması ve/veya bu amaçla görüşmeler yapılması, hizmetler, fırsat ve olanaklar sunulması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla; grup şirketlerimiz, iş ortaklarımız, iş bağlantılarımız, bayilerimiz, franchiselerimiz, kullandığımız bilişim teknolojileri gereği, yurt içinde ya da yurtdışında bulunan sunucular ve bu sunucu desteğini veren firmalar ile fiziksel server ve/veya bulut hizmeti aldığımız yurt içi/yurt dışı kişi ve kurumlar, Şirketimiz adına veri işleyen, müşteri memnuniyeti ölçümleme, profilleme desteği veren, satış ve pazarlama alanında kişisel verilerin işlenmesi gereken konularda destek veren firmalar, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz ve hizmet sunduğumuz müşteriler, tedarikçiler, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, bunlarla sınırlı olmamak üzere ilgili diğer otoriteler ile paylaşabilecektir.
Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu'nun ("Kanun") 11. maddesinde Sayılan Hakları
Şirketimiz ilgili kişilerin aşağıdaki taleplerine karşılık verecektir:
a) Şirketimizin kendilerine ilişkin kişisel verileri işleyip işlemediğini ve hangi kişisel verileri işlediğini öğrenme,
b) İşleme faaliyetinin amaçlarına ilişkin bilgi alma,
c) Şirketimizin yurt içinde veya yurt dışında kişisel verileri aktardığı üçüncü kişileri bilme,
d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
e) Kanun'a uygun olarak kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
f) Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi talebi halinde; yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve
h) Kişisel verilerinin birer kopyasını alma.

Üçüncü Kişilere Ait Siteler-Digital Platformlar ve Uygulamalar
Sitemizden (mobil versiyonları dahil) ulaşılan diğer sitelerde kendilerine ait gizlilik-güvenlik politikaları, kullanım, iletişim ve kişisel veri işlenme şartları geçerlidir; reklam, banner, içerik görmek veya başka herhangi bir amaç ile ulaşılan web sitelerinden bilgi kullanımları, keza sitelerin (ve sair digital platformların) etik ilkeleri, gizlilik-güvenlik prensipleri, kişisel veri saklama ve imha politikaları, servis kalitesi, kullanım şartları, çerezleri-web işaretçileri ve benzerleri, bildirimleri-önerileri ve diğer uygulamaları sebebi ile oluşabilecek ihtilaf, maddi-manevi zarar ve kayıplardan Şirketimiz sorumlu değildir.
Sorumluluk

Ziyaretçilerin Sitemizden veya Sitemizde link verilen diğer sitelerden / mobil uygulamalardan / her türlü bildirimlerden ve Şirketimize ait diğer birim-mecralardan edindikleri bilgiler, taraflarına elektronik iletişimi yapılan bilgilendirme, tanıtım ve reklamlar, keza her türlü öneriler çerçevesinde aldıkları kararlardan, bunlara göre yaptıkları her türlü işlem ve uygulama ile sonuçlarından Ziyaretçiler sorumludurlar.
Herhangi bir Sitemiz Ziyaretçisinin hukuki/fiili ehliyet durumunu bilemeyeceğimizden, çocukların ve diğer reşit olmayan kişilerin kullanımları, bilgileri ve bunların işlenme-işlemleri hususunda sorumluluk kanuni temsilcilerine ait olup kişisel verilerine (ve duruma göre keza iletişimlere) ilişkin haklarını da kanuni temsilcileri marifetiyle kullanabilirler.
Alışverişler ve Diğer Tüketici İşlemleri
Ziyaretçilerin yukarıda belirtilen suretler ile bilgilenmeleri ve/veya taraflarına yapılan iletişimler, bilgilendirmeler, bildirimler, tanıtım ve reklamlar neticesi bir ürün/hizmet satın alması söz konusu olursa anılan işlem ayrıca ve kanuni usulünce ilgili satıcı/sağlayıcı ile yapacakları tüketici sözleşmesine tabidir. Tüketici sözleşmesi kendi şartlarında ve tarafları arasında uygulanır.

(Varsa) Sitemizden alışverişlerinizde, her işlem sırasında göreceğiniz sipariş ön bilgilendirme formu-mesafeli satış sözleşmesi şartları geçerli olacaktır.
Değişiklikler
Şirketimiz gizlilik, kişisel veri saklama-kullanım ve imha politikası ve Site kullanım şartları gibi konularda, keza sunacağı ürün, hizmet ve fırsatlarda, kampanya vb. lerinde gerekli görebileceği her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar; bu değişiklikler Şirketimizce Siteden veya diğer uygun yöntemler ile duyurulduğu andan itibaren geçerli olur.

Kullanım Sözleşmesi
www.madeinlove.com.tr Sitemiz içinde yer alan tüm yazı ve görsel malzemelerin telif hakları Şirketimiz ’e aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz olarak kullanılamaz ve kopyalanamaz.

Sözleşme Şart ve Hükümleri
Bu siteye girmek, görmek ya da kullanmakla, aşağıda yer alan ve yazılı ve imzalı bir anlaşma ile eşdeğer olan elektronik sözleşmenin hukuki şart ve hükümlerini anladığınızı ve bu anlaşma ile bağlı olduğunuzu kabul etmiş bulunuyorsunuz. madeinlove.com.tr istediği zaman ve istediği koşullarla bu anlaşmanın hüküm ve şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar. Anlaşma ‘da tek taraflı yapılacak muhtemel değişikliklerin de kullanıcılar tarafından kabul edildiği varsayılmaktadır.

Telif Hakları
Aksi belirtilmediği sürece bu sitede yer alan yazılar, grafikler, resimler, logolar, vs. gibi tüm içerik öğeleri madeinlove.com.tr 'ye aittir ve kanunlarca korunmaktadır. Madeinlove.com.tr site içeriğinin seçimi, hazırlanışı, düzenlenmesi ve bir tasarım olarak sitenin kendisinin telif haklarını saklı tutmaktadır. Aksi özellikle belirtilmedikçe Madeinlove.com.tr size ne münhasıran ne de kısmi olarak hiçbir yararlanma hakkı vermemektedir. Madeinlove.com.tr fikri sınai mülkiyet haklarını kanunlar çerçevesinde etkin olarak korumaktadır. Bu sitenin tüm hakları saklıdır.

Lisans
İşbu sözleşme, sunulan şart ve hükümleri kabul etmeniz şartı ile; size kişisel, geri alınabilir, münhasır olmayan, devredilemez bir kullanım hakkı vermektedir. Bu siteyi, kendi kişisel ve ticari olmayan amaçlarınız için kullanabilir, evde kullanmak amacıyla ve bir defaya mahsus olmak üzere ve kişisel, ticari olmayan amaçlarınız için ve site içeriğindeki telif haklarını, marka haklarını ya da diğer fikri sınai mülkiyet haklarını belirten ibareleri kaldırmamak koşulu ile bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Aksi açıkça belirtilmediği sürece bu site içeriğini değiştirmeniz, kopyalamanız, dağıtmanız, yayınlamanız, iletmeniz, çoğaltmanız, basmanız, lisans almanız, satmanız, yönlendirmeniz, bağlantı koymanız lisans sahibinin yazılı izni olmadığı müddetçe yasaktır. Madeinlove.com.tr 'yi hiçbir zaman yasalara aykırı ve/veya sözleşmede belirtilen amaçlar dışında kullanamazsınız, aksi takdirde siteden yararlanmanızı sağlayan bu lisans hakkınız Madeinlove.com.tr tarafından tek taraflı olarak geri alınacaktır. Madeinlove.com.tr sizin bu siteye ya da içeriğine ulaşabilme hakkınızı tek taraflı olarak, istediği zaman ve bildirim zorunluluğu olmaksızın sona erdirme hakkına sahiptir.

Tekzip
Madeinlove.com.tr bu site içeriğinin doğruluğu için elinden gelen tüm gayreti göstermesine karşın, sitede zaman zaman kimi yanlışlıklar, güncelliğini yitirmiş bilgiler ya da yazım hataları olabileceğini belirtir. Bunun yanı sıra Madeinlove.com.tr, site içerisinde istediği zaman ve istediği sebeple değişiklikler ya da düzeltmeler yapma hakkını saklı tutar. Madeinlove.com.tr sitedeki yazım yanlışlarından ve fiyat hatalarından sorumlu değildir.
Bu sitedeki tüm bilgiler, ürünler ve hizmetler tüketici hizmetleri kapsamında verilenler dışında herhangi bir garanti verilmeksizin "olduğu gibi" sunulmaktadır. Madeinlove.com.tr bu sitenin kullanılmasından kaynaklanacak ya da kullanılması ile bağlantılı hiçbir dolaylı veya tesadüfi zarardan sorumlu değildir.

Bağlantılı Sayfalar
Bu site Madeinlove.com.tr 'ye ait olmayan, kendi sahipleri bulunan ve yine bunlarca işletilen sitelere bağlantılar içerebilmektedir. Madeinlove.com.tr bu sayfalarda sunulan bilgi, ürün ve hizmetleri düzenli olarak incelememektedir. Madeinlove.com.tr bu bağlantılı sayfalardaki bilgilerin, ürün ve hizmetlerin doğruluğu ve kalitesi konusunda hiçbir sorumluluk taşımamaktadır. Bu sayfaların içeriğini görmek kullanıcıların kendi sorumluluklarındadır.

Tazminat
Bu sitenin işbu sözleşme şart ve hükümlerine aykırı kullanılması veya sitenin kullanımının Madeinlove.com.tr 'ye zarar vermesi durumunda tazminat ödemeyi kabul etmiş sayılacağınızı belirtiriz.

Geçerli Hukuk
Madeinlove.com.tr Türkiye'de faaliyet gösteren bir firmadır. Herhangi bir itilaf çıkması durumunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunları uygulanacaktır.
Kampanyalar
Tüm kampanyalar belirtilen şartlarda geçerli olup önceden haber verilmeksizin değişiklik yapılabilir. Tüm kampanyalar stok imkanları ile sınırlıdır.

X